Полезни съвети
 
 
Статии · Клиниката · Стоматологична клиника Д-р Димова

Стоматологична клиника Д-р Димова

Стоматологична клиника „Д-р Димова“ извършва следните стоматологични услуги за деца и възрастни: лекуване на зъби, избелване на зъби, изграждане на зъби, коронки и мостове, лечение на кариеси, поставяне на имплантанти, лицево-челюстна хирургия, ортодонтия.

Стоматологична клиника в София – д-р Димова. Екипът от стоматолози, работещи в стоматологичната клиника са много опитни и квалифицирани специалисти – стоматолози.

Когато имате болки в зъба или във венеца, трябва незабавно да се консултирате със стоматолог, a два пъти през годината е необходим стоматологичен профилактичен преглед от специлист. В стоматологична клиника „Д-р Димова„ ще ви прегледа професионалист стоматолог и ще ви представи състоянието на вашите зъби и проблеми. Стоматологична клиника в София – Д-р Димова. Може да се доверите, че лечението ще бъде извършено с най-модерна стоматологична апаратура и медикаменти. Когато имате кариеси лечението на вашите зъби ще бъде безболезнено и ефикасно. За пломби , коронки и мостове се използват металокерамика, фотополимери и други съвременни стоматологични материали и технологии.

Стоматологична клиника д-р Димова предлага колективни договори и работи със Здравната каса и застрахователи. Стоматологична клиника в София – д-р Димова. Лечението на вашите зъби можете спокойно да доверите на стоматозите от стоматологична клиника д-р Димова. За лечението на кариеси, корени, гингивит, парадонтоза и други проблеми при зъбите можe да ни се доверите. Парадонтозата е бич за света. Но ако бъде открита навреме може да се спре със серия от стоматологични лечения. За здравето на вашата уста е необходима и много сериозна зъбна хигиена, която трябва да започне още с поникване на млечните зъби при децата. Детският стоматолог ще ви посъветва какви са изискванията за почистване на зъбите на вашето дете. Кариесите на млечните зъби също трябва навреме да се лекуват, независимо, че се сменят.

За вашата привлекателна усмивка могат да се направят редица корекции на зъбите и с фасети, които са порцеланови.